Ai, te varmaan tiesittekin tuon jo? Ei se mitään, selitän silti lisää.

Tuli tänään lounasseurassani puheeksi merkittävä sosiaalinen ilmiö nimeltään naamakirjakyttäys. Siis se, miten innokkaasti lajitoverit kommentoivat, jos esimerkiksi sinkkuna tunnettu henkilö menee poistamaan statuksestaan sanan single, vaikka ei edes laittaisi mitään tilalle. Tai miten puolitutun avioeron tai lähestyvän lisääntymisen huomaa jostain tahallisesta tai tahattomasta muutoksesta statuksessa, ja miten tämä antaa aivan uusia keinoja jatkuvaan juoruiluun. Draamaahan tästä syntyy; kuka muka oikeasti muka jatkuvasti muistaa, että sillä ystävälistalla on iloisesti sekaisin ystäviä, työkontakteja, sukulaisia, hyvänpäiväntuttuja ja jokunen liki tuntematon?

Niin että tuli mieleen, että kylläpä sitä nyt pääsee vähällä, kun oma relationship status on jatkuvasti turvallisesti married.

Kun olisi se aika hankalaa, jos tuoreen suhteen alussa pitäisi miettiä vielä sitäkin missä kohtaa on sopivaa kirjoittaa, että tässä ollaan nyt in relationship. Ja missä kohtaa olisi sopivaa loukkaantua, jos toinen osapuoli ei ole näin vielä tehnyt.