Uusi sekoiluennätys puhelimen kanssa: numero on tosiaan vaihtunut, ja sain tänään vihdoin viimein siirrettyä kaikki vanhat osoitetiedot uuteen luuriin. Laitoin siinä samalla viestiä joillekin sukulaisihmisille numeron vaihtumisesta, siis sellaiselle väelle, jonka kanssa en ole pariin viikkoon ollut tekemisissä.

Yksi meni numeroon, joka oli vanhassa puhelimessa merkitty kummitädille kuuluvaksi. Sieltä tuli ensin vastaus, että tää tais nyt tulla väärään numeroon. Seuraavassa viestissä sitten kumminkin sanottiin, että tarkemmin ajatellen ei ehkä sittenkään, mitä sie muuten teet tänään. Ajattelin, että kas, onkohan kummitäti Helsingissä käymässä, mukavaa. Aloin selittää menemisiäni ja tulemisiani, kun murrekin oli kerran oikea.

No joo, viimeinen viesti olikin sitten että "tuut sie meille vai tulisinko mie teille kolmelta, ja onko siulla vielä niitä kumeja". Näkyy kuuluvan jollekin tyystin vieraalle miehelle koko numero nykyisin.

Joo, ei taida niitä kumeja löytyä. Yäks.

Joko jotkut ihmiset ovat vielä epätoivoisempia kuin luulen, ei ehkä ole maailman tehokkainta toimintaa alkaa vongata väärään numeroon viestitellyttä tuntematonta. Tai sitten joku kokonimikaimani jossain on juuri menettänyt tilaisuuden käyttää niitä kumeja, kolmelta. Otan osaa.