Olen tässä pähkäillyt asiaa tämän päivän, ja päättänyt, että tämä on Valpurin toiseksi viimeinen postaus tässä osoitteessa.

Ei, en minä ajatellut lopettaa joutavanpäiväistä höpöttelyä.

Sen sijaan mietin, että syyt pysyä Vuodatuksessa taitavat olla lopussa nyt. Olen aiemmin jäänyt tänne, vaikka olen huomannut ettei blogi enää ihan täysin palvele nykyisiä tarpeitani - näin siksi, että tämän blogin harrastelijamaiseen luonteeseen on jotenkin näpsäkästi sopinut käyttää pientä, kotimaista ja sympaattista alustaa.

Eilinen uutinen Alma Median tulosta palvelun omistajaksi ei tavallisissa oloissa säikyttäisi minua yhtään mihinkään. Minusta on erittäin hyvä asia, jos tätä alustaa hartiavoimin pyörittänyt Tuomas Rinta saa vihdoin työstään oikeaa rahaakin. Enkä välttämättä ajattele, että suuri omistaja tarkoittaisi tavallisen käyttäjän kannalta automaattisesti huononnuksia edes käyttöehtoihin, teknisen varmuuden ainakin kuvittelisi paranevan.

Eilisen syrjintäuutisen jälkeen tuntuu kuitenkin vielä typerämmältä idealta jäädä nimenomaan Alman palveluun roikkumaan, kun entiset syynikin ovat menettäneet merkityksensä.  Ehkä muuttaminen sitäpaitsi auttaa miettimään tätä bloggaamista muutenkin vähän uudesta kulmasta, aika innotontahan tämä on viime aikoina muutenkin ollut.

Alan siis etsiä uutta alustaa - kommenttilootassa saa oikein mielellään kuvailla tarkemmin omaa valintaansa.