Maailmassa on olemassa Formula 1 -kisoja, dokumentteja lento-onnettomuuksista ja ohjelmia joissa rakennetaan kaatopaikalta löytyvistä asioista toimivia pieniä lentokoneita. Ja sitten yksi lentohullu mies, joka asuu meillä ja haluaa katsoa sellaisia.

Tämän johdosta meille on ostettu maikkarin kanavapakettia, joka tähän asti on ollut melko masentavaa katsottavaa. Maaliskuun alussa paketti laajeni, ja ajattelin alkuun, että tarjonta ei kyllä yhtään parantunut. Pidin jo äijäkanavaa typeränä, mutta sen tyhjäpäisyys on pientä verrattuna tähän naisille tarkoitettuun versioon. Auh, sitä ei vain kerta kaikkiaan voi katsoa, ei edes humalassa.

Tänään kuitenkin otan kaikki pahat sanani takaisin ja suosittelen pakettia vilpittömästi kaikille.

Mukana on nimittäin nykyään myös se scifikanava. Josta on tänään tullut putkessa varhaisnuoruussuosikkiani Babylon 5:tä. Ah!

En muistanutkaan kuinka viihdyttäviä kuminaamaiset avaruusölliäiset, mahtipontinen kertojanääni, jokseenkin tökerösti animoidut avaruustaistelut ja jatkuva juonittelu osaavat olla. Aivan parhautta.

Sitäpaitsi, mukana on edelleen ihana komentajaluutnantti Susan Ivanova, joka on kohtuullisen kova jätkä. Ja ehdottoman aidon oloisesti venäläinen, jos ei oteta huomioon aksenttia, huumorintajua ja yleistä olemusta.

Olin putken katsomista sen verran innoissani, että googlasin sarjaa ja löysin asiaankuuluvan testinkin. Ja katsokaa nyt. Minussa on ainesta, koska tulokseksi tuli tämä:

Which Fantasy/SciFi Character Are You?