Kiitokset ihmisille, jotka minulla oli eilen ilo tavata lyhyesti. Harmi kun piti lähteä heti kun ilta alkoi vaikuttaa mielenkiintoiselta, muttei minusta ei tähän vuodenaikaan ole yhtään mihinkään. Ei edes juhlimaan. Oli sitäpaitsi tämä kotiläksykin tekemättä:

Baila-baila. Nyt se on selvinnyt sekin, että mitä meinaa härski. Käsittämättömin hetki oli hervoton hihityskohtaus, johon liittyivät isot tissit ja ihanuus.
Voisin perustaa jonkun kansanliikkeen, joka vastustaisi pimeyttä. Kovasti haluttaa tehdä monia asioita. Taidan mennä päiväunille ja nähdä iloisia unia.

Lauseiden alkuperäiset omistajat ovat Turisti, Ravintola viemäri, Mieto Marinadi, Erään Saaran tutkimuksia, Marian studio ja Tuumailua.

Joo, tää on siis se meemi, jossa piti varastella lauseita ainakin kolmesta blogista ja sitten haastajiltaan. Olen sen verran laiska otus, että yritän yleensä vältellä tällaisia, mutta pakkohan tähän oli vastata kun liian monelta taholta usutetaan. Muistaakseni opilas on joskus aiemmin usuttanut minua johonkin tällaiseen vastaavaan, ja Maria ja Tui ihan nyt tällä viikolla. Muut on valittu sillä perusteella, että ne sattuivat jossain vaiheessa eilisiltaa istumaan samassa pöydässä.